MuseumJeugdUniversiteit 2014

 
Vandaag was het zover. Na twee jaar was ik weer uitgenodigd om de studenten van de MuseumJeugdUniversiteit te vermaken met een college over geluiden die dieren maken. Daarbij moest ik mij vooraf verdiepen in het blaffen van vogels. Dit nu lukte niet echt. Het enige voorbeeld van een vogel die een keffertje kan imiteren is al geruime tijd niet meer waargenomen. En dus moest ik mij beperken tot de muzikale kracht en pracht van onze vogels in de vrije natuur.

 

Ondanks het mooie weer waren zo’n 40 studenten naar het Museon gekomen. Kritisch als altijd volgden zij het college.

Ondanks het mooie weer waren zo’n 40 studenten naar het Museon gekomen. Kritisch als altijd volgden zij het college. Hier de eerste groep.

 

En hier de groep van het tweede uur.

En hier de groep van het tweede uur.

 
Na afloop gingen de meeste studenten met hem op de foto. Ik ervoer het allemaal als erg positief. Wat wil je ook anders. Zij komen geheel vrijwillig en gedreven door een groot verlangen naar meer kennis naar het museum. Het verslag van mijn vorige college op Moederdag twee jaar geleden staat hier.
 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *