Wildlife Photographer of the Year 2013

 

In Londen zijn de winnaars bekend gemaakt van de 49ste editie van de Wildlife Photographer of the Year. Vanaf 23 november zijn alle foto’s in het Museon te zien. De wedstrijd wordt georganiseerd door het Natural History Museum in Londen en BBC Worldwide. Wilde Wijde Wereld zet de komende twee weken telkens een van de winnende foto’s in het zonnetje.

 

gaviaal_Mothers little headful Rao Pawar

Vandaag de jeugdwinnaar, een foto van een gavialenmoeder, een soort krokodil, met haar jongen zonnend op haar hoofd. Plaats van handeling is de rivier de Chambal in India. De maker, Rao Pawar, won met deze foto de prijs voor Talent van het Jaar. Foto Udayan Rao Pawar / Mother’s little headful

 

2 Responses to Wildlife Photographer of the Year 2013

  • Jacqueline says:

    Ik kan me bij Lia aansluiten, prachtige foto. Kom maar op met de volgende!

  • Lia says:

    Prachtige foto! Ben gelijk heel benieuwd naar de rest, maar je houdt ons op de hoogte, begrijp ik.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *